Adolescentă violată de unchiul iubitului ei. Ce pedeapsă i-au aplicat judecătorii

Adolescentă violată de unchiul iubitului ei. Ce pedeapsă i-au aplicat judecătorii

FOTO arhivă Adevărul

Un brăilean de 50 de ani a profitat de faptul că nepotul său plecase de acasă pentru a se întâlni cu o cunoştinţă şi a tăbărât efectiv pe iubita acestuia, o tânără de 17 ani, pe care a forţat-o să întreţină relaţii sexuale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Traian Negrea, un brăilean de 50 de ani, la 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol. Bărbat şi-a retras apelul, astfel că, pe 18 octombrie, decizia pronunţată iniţial de Judecătoria Brăila a rămas în picioare.

Individul a primit şi interdicţia să se apropie de adolescenta pe care a agresat-o sexual sau să comunice cu ea pe o perioadă de 2 ani după executarea pedepsei. Anchetatorii au stabilit că, pe 15 octombrie 2020, o adolescentă de 17 ani a mers la locuinţa prietenului său din Brăila, unde locuia şi unchiul băiatului, Traian Negrea.

”Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, la data de 15.10.2020, în jurul orelor 19,30, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Brăila, inculpatul a întreţinut, prin constrângere, un raport sexual cu o persoană vătămată minoră”, a precizat procurorul de caz.

Ulterior, Parchetul a venit cu precizări suplimentare în acest caz. Bărbatul a consumat băuturi alcoolice, iar după ce nepotul său a plecat în oraş pentru a se întâlni cu cineva, a început să îi propună în mod insistent să întreţină raporturi sexuale. Fata a refuzat, astfel că individul a sărit efectiv peste ea în pat şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale, au stabilit anchetatorii.

 “După plecarea lui N.M.T., inculpatul a continuat să consume băuturi alcoolice şi la scurt timp după ce a rămas singur cu minora a început să îi propună în mod insistent acesteia să întreţină raporturi sexuale cu ea. Minora i-a refuzat toate propunerile, însă inculpatul, după aproximativ un sfert de oră de la plecarea nepotului său, a sărit peste minoră în patul în care aceasta stătea şi a reuşit prin constrângere să întreţină raporturi sexuale cu ea”, spun procurorii.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Metoda Loverboy. Adolescentă violată şi obligată să se prostitueze şi să facă striptease

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările