Adolescent de 15 ani, găsit mort în cadă de către familie. În ziua morţii, fusese bătut la şcoală

Adolescent de 15 ani, găsit mort în cadă de către familie. În ziua morţii, fusese bătut la şcoală

Foto: arhivă www.argesulvorbeste.ro

Fratele adolescentului a intrat în baie pentru a verifica ce face acesta, iar când a văzut că nu mai dă semne de viaţă, şi-a anunţat părinţii, care au sunat la 112. Medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incident bizar a avut loc duminică seara, pe 18 februarie, în localitatea brăileană Chiscani. Un adolescent de 15 ani s-a dus la baie pentru a se spăla, dar nu a mai ieşit de acolo.

Pentru că trecuse ceva timp de când intrase la baie, fratele adolescentului a mers să verifice ce face, constatând cu groază că tânărul se afla în cadă şi nu mai dădea semne de viaţă. Şi-a anunţat imediat părinţii, care, la rândul lor, au sunat la 112.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut să facă nimic pentru adolescent, acesta fiind deja decedat. Părinţii le-au spus poliţiştilor că adolescentul fusese bătut la şcoală chiar în acea zi de către un tânăr de 21 de ani şi au pus moartea subită a acestuia pe seama agresiunii pe care o suferise.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Brăila, unde autopsia a stabilit că, de fapt, moartea acestuia s-ar fi datorat unei insuficienţe cardio-respiratorii provocată de o pneumonie.

Pe corpul adolescentului nu au fost găsite urme de violenţă, dar au fost prelevate probe din locuinţa acestuia pentru a se verifica dacă decesul nu a survenit şi pe fondul intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Asta după ce poliţiştii au descoperit că în casa în care locuia funcţiona o instalaţie pe gaze, care era folosită pentru încălzirea apei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: