Administratorii unui pub din Brăila, condamnaţi pentru trafic de droguri. Pedepsele au fost blânde, fiindcă traficanţii şi-au recunoscut vina

Administratorii unui pub din Brăila, condamnaţi pentru trafic de 
droguri. Pedepsele au fost blânde, fiindcă traficanţii şi-au recunoscut 
vina

La pub-ul Insomnia se vindeau droguri  FOTO adevarul.ro

Administratorii pub-ului „Insomnia” din Brăila, Gabriel A., 39 ani, şi Eduard M., 40 ani, au fost condamnaţi pentru trafic de droguri, împreună cu alte trei persoane, printre care şi un minor, implicate în aceeaşi faptă. Condamnările se încadrează între 1 an şi 2 ani de închisoare cu suspendare, fiind relativ mici deoarece traficanţii şi-au recunoscut vina, obţinând astfel reducerea cu o treime a pedepselor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tribunalul Brăila le-a mai impus inculpaţilor să efectueze 60 de zile, respectiv 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii şi să plătească, fiecare, câte 9.600 de lei cheltuieli judiciare statului.

În urma percheziţiilor efectuate în martie 2014 la pub-ul "Insomnia" de pe Calea Călăraşilor, procurorii DIICOT Brăila au descoperit mai multe pungi cu urme de ethylphenidate şi STS - 135 (substanţe psihoactive noi), care dovedeau implicarea personalului în traficul de droguri şi etnobotanice.

În scurt timp, s-a probat faptul că o parte din droguri erau depozitate la "Insomnia" şi că unii dintre clienţii clubului comandau droguri prin telefon, în timp ce erau interceptaţi.

Pentru a desemna drogurile, traficanţii foloseau termeni gen "şosetă" sau "vestă", iar pentru a desemna cannabisul sau marijuana, "Maria".

Cititi si

Fiul arhitectului din Vaslui a cărui casă a fost folosită în pelicula „Poliţist, adjectiv”, condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de droguri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările