Accident cu trei victime la Brăila pe fondul neacordării de prioritate. Şoferul vinovat nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers

Accident cu trei victime
la Brăila pe fondul neacordării de prioritate. Şoferul vinovat nu s-a asigurat
la schimbarea direcţiei de mers

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 44 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce a intrat într-o intersecţie fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar din sens opus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 mai, un brăilean, în vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22B, în municipiu, la intersecţia cu strada Cezar Petrescu, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi nu a acordat prioritate de trecere unui vehicul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, lovindu-l în plin.

”În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a şoferului celui de al doilea vehicul şi a celorlalţi trei pasageri, aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere şoferului vinovat de producerea accidentului, pe numele acestuia fiind deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

citeste totul despre: