A violat o bătrână de 84 de ani, profitând de faptul că victima locuia singură. Agresorul este un bărbat de 38 de ani

A violat o bătrână de
84 de ani, profitând de faptul că victima locuia singură. Agresorul este un
bărbat de 38 de ani

Violatorul a fost reţinut, urmând să fie propus la arestare preventivă Foto: arhivă Adevărul

Un brăilean a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind propus astăzi la arestare preventivă de procurori după ce a obligat o bătrână de 84 de ani să întreţină relaţii sexuale cu el. Poliţiştii au fost sesizaţi de fiica victimei, căreia bătrâna i-a povestit prin ce a trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 25 noiembrie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că, în noaptea de 24/25.11.2017, mama sa, în vârstă de 84 de ani, care locuieşte singură în comuna Tudor Vladimirescu, a fost violată.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar în cursul zilei de ieri l-au identificat pe un localnic, în vârstă de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

Agresorul a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infractiunilor de viol şi violare de domiciliu.               

citeste totul despre: