A uitat să mai predea arma de vânătoare după ce i-a expirat permisul de armă, iar acum s-a ales cu dosar penal

A uitat să mai predea
arma de vânătoare după ce i-a expirat permisul de armă, iar acum s-a ales cu
dosar penal

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 62 de ani este cercetat pentru nedepunerea armei la un armurier autorizat la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă, lucru care s-a întâmplat acum mai bine de cinci luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 19 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Brăila au organizat o acţiune, pe raza judeţului, vizavi de respectarea legii nr.295/2004 privind regimul armelor si muniţiilor.

”Cu această ocazie, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din satul Ţăcău, comuna Măraşu, căruia îi expirase perioada de valabilitate a permisului de armă, la data de 29.10.2018, şi nu a depus arma letală de vânătoare înscrisă în permis, în termen de 10 zile de la expirare, la un armurier autorizat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Arma a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru nedepunerea armei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: