A plecat spre mare, dar a ajuns într-un canal de irigaţii. Un vasluian neatent a pierdut controlul maşinii pe care o conducea

A plecat spre mare, dar a ajuns într-un canal de
irigaţii. Un vasluian neatent a pierdut controlul maşinii pe care o conducea

Maşina vasluianului a ajuns într-un canal de irigaţii Foto: arhivă Adevărul

Un şofer din Vaslui s-a chinuit toată noaptea să-şi scoată maşina dintr-un canal de irigaţii după ce a pierdut controlul autovehiculului la efectuarea unui viraj şi a zburat cu maşina de pe şosea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din Vaslui a văzut moartea cu ochii noaptea trecută. Acesta plecase cu maşina spre litoral, dar la efectuarea unui viraj, în zona localităţii brăilene Gropeni, a  pierdut controlul autoturismului, ajungând cu acesta într-un canal de irigaţii.

Din primele verificări ale poliţiştilor brăileni, a reieşit că şoferul a zburat cu maşina de pe şosea din cauza neatenţiei. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar vestea bună pentru şoferul din Vaslui este că poliţiştii nu îi vor întocmi dosar penal pentru cele întâmplate.

Acesta s-a chinuit toată noaptea să îşi scoată maşina din canalul de irigaţii pentru a-şi putea continua drumul către mare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările