A murit tânăra de 21 de ani a cărei maşină a fost lovită de un copac doborât de vânt. Fata a ajuns la spital pe picioarele ei, dar starea i s-a agravat

A murit tânăra de 21 de ani a cărei maşină a fost lovită de un copac doborât de vânt. Fata a ajuns la spital pe picioarele ei, dar starea i s-a agravat

Daniela Mirescu FOTO arhiva Personală/Facebook

Daniela Mirescu a fost accidentată, pe 29 decembrie, de un copac ce s-a prăbuşit peste maşina ei în timp ce mergea de la Brăila către satul Stăncuţa. Iniţial părea să aibă răni minore, însă medicii i-au descoperit un traumatism cranian foarte grav. A fost operată, dar după trei săptămâni de chinuri a murit în Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Anul acesta urma să se căsătorească

Daniela Mirescu, tânăra de doar 21 de ani a cărei maşină a fost lovită în trafic, pe 29 decembrie, de un copac doborât de vânt, a murit, vineri, la Spitalului Judetean de Urgenta „Sf. Andrei” din Galati. 

Ciudatul accident s-a întâmplat în vreme ce Daniela se îndrepta spre casă, în comuna Stăncuţa, după ce fusese la cumpărături la Brăila. Pe drum, ca urmare a unui lanţ de coincidenţe bizare,un copac şubred a căzut, sub o rafală de vânt, chiar peste maşina condusă de brăileancă. 

Iniţial, accidentul a părut unul destul de uşor, fata ieşind din maşină singură şi sunând la 112. A fost preluată de o ambulanţă, iar ea a mers pe picioarele ei pentru investigaţiile medicale, prilej cu care doctorii au descoperit că lucrurile erau mult mai grave decât păreau.

Daniela avea un traumatism cranian grav, motiv pentru care a fost transferată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean din Galaţi, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale neurologice. I-a fost îndepărtat un cheag mare de sânge de pe creier, iar după o săptămână s-a intervenit din nou, într-o zonă mai puţin afectată.

Prognosticul medical era deja optimist, însă starea fetei a început să se agraveze în ultimele zile, iar inima ei a încetat să mai bată pe 18 ianuarie, manevrele de resuscitare neavând efect.

Daniela Mirescu urmă să se căsătorească în 2019.

Urmează să se stabilească exact cauza morţii, existând suspiciunea că agravarea stării pacientei ar putea avea legătură cu o infecţie intraspitalicească.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: