A încălcat arestul la domiciliu, ameninţând şi lovind un martor care depusese mărturie împotriva lui

A încălcat arestul la
domiciliu, ameninţând şi lovind un martor care depusese mărturie împotriva lui

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 49 de ani a dat dovadă de un tupeu ieşit din comun, după ce a plecat de la domiciliul său, unde fusese plasat în arest, şi a urmărit un tânăr de 29 de ani, căruia a încercat să îi influenţeze declaraţia pe care o dăduse împotriva lui în faţa poliţiştilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 21 mai, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Brăila, a încălcat măsura arestului la domiciliu, aceasta fiind dispusă de către Tribunalul Galaţi.

”În noaptea de 20 spre 21 mai, brăileanul ar fi încercat să influenţeze declaraţiile unui tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Brăila, pe care totodată l-ar fi ameninţat şi lovit. În cursul zilei de ieri, Tribunalul Galaţi a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă de omor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Bărbatul a fost introdus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: