A fost prins bărbatul care şi-a bătut mama până la inconştienţă.  Frigul l-a scos din ascunzătoare pe ucigaş

A fost prins bărbatul care şi-a bătut mama până la
inconştienţă.  Frigul l-a scos din
ascunzătoare pe ucigaş

Marian Basa este reţinut de poliţişti la locuinţa mamei sale Foto: obiectivbr.ro

Un bărbat de 42 de ani a revenit astăzi la domiciliu, fiind ridicat de o patrulă de Poliţie care supraveghea zona. Acesta este principalul suspect în cazul uciderii mamei sale, în vârstă de 67 de ani, care a fost bătută cu sălbăticie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 18 ianuarie, Marian Basa, de 42 de ani, s-a întors la locuinţa din comuna brăileană Chiscani, unde domicilia. Anchetatorii suspectează că nu a mai făcut faţă frigului şi a decis să se predea. Bărbatul a fost reţinut imediat de o patrulă de Poliţie care verifica zona şi a fost dus la audieri, conform site-ului obiectivbr.ro.

În noaptea de 5 spre 6 ianuarie, Marian Basa şi-a lovit fără milă mama, o femeie de 67 de ani, până când aceasta s-a prăbuşit la pământ în stare de inconştienţă.

Victima a fost descoperită abia a doua zi de către un alt băiat al acesteia, care a anunţat Ambulanţa şi Poliţia. Timp de câteva zile, femeia s-a zbătut între viaţă şi moarte la Spitalul de Urgenţă din Brăila, iar pe 13 ianuarie a decedat.

Cu câteva zile înainte de tragedie, pe 10 ianuarie, Judecătoria Brăila emisese un ordin de protecţie pe numele femeii de 67 de ani. Imediat după comiterea faptei, Marian Basa a dispărut fără urmă. Acesta este cunoscut ca un individ extrem de violent, fiind condamnat anterior după ce a lovit un consătean cu toporul în 2013.

Poliţia a deschis un dosar penal pe numele lui sub acuzaţia de omor. Autopsia a stabilit că victima nu a fost agresată sexual, aşa cum suspectau iniţial anchetatorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: