A făcut autostopul ca să ajungă mai repede acasă, dar a fost tâlhărit şi abandonat pe marginea drumului chiar de către cei care îl luaseră cu maşina

A făcut autostopul ca
să ajungă mai repede acasă, dar a fost tâlhărit şi abandonat pe marginea
drumului chiar de către cei care îl luaseră cu maşina

Foto: arhivă Adevărul

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani, au tâlhărit un bărbat de 39 de ani, furându-i banii şi telefonul mobil. Trei agresori au fost reţinuţi, iar poliţiştii îl caută pe al patrulea, un adolescent de 16 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Sectiei 3 Poliţie Rurală Făurei i-au identificat şi reţinut pe trei tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

”În seara de 03.12.2017, în urma unei înţelegeri prealabile, patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani, din Făurei, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DJ 211, între localităţile Dudescu şi Dudeşti l-au agresionat şi ameninţat pe un pasager de 39 de ani, din Dudeşti, pe care l-au luat din Făurei, în scopul de a-l transporta, contra unei sume de bani, în localitatea de domiciliu”, au declarat reprezentanţii IPJ Brăila.

Ulterior, aceştia au oprit autoturismul pe marginea drumului şi i-au sustras bărbatului suma de 300 de lei şi un telefon mobil, pe care acesta le avea asupra sa.  Trei dintre tineri au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţişti efectuează căutări pentru depistarea celui de-al patrulea bănuit, în vârstă de 16 ani, faţă de acesta urmând a fi formulată propunere de arestare preventivă în lipsă. 

citeste totul despre: