Şoferul unui microbuz şcolar, prins băut la volan. Poliţiştii i-au suspendat permisul pentru 90 de zile

Şoferul unui microbuz
şcolar, prins băut la volan. Poliţiştii i-au suspendat permisul pentru 90 de
zile

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 51 de ani va fi pieton pentru următoarele trei luni, urmând să plătească şi o amendă usturătoare pentru că s-a urcat beat la volanul unui microbuz şcolar, cu care urma să transporte elevii dintr-o localitate brăileană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 12 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Făurei l-au depistat, pe raza comunei Vişani, pe un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din satul Câineni-Băi, comuna Vişani, în timp ce conducea un microbuz şcolar.

”În momentul depistării, microbuzul nu avea pasageri, însă acesta se deplasa către localitatea Plăsoiu, din judeţul Brăila, pentru a-i prelua pe elevi. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul  expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,26 mg/l”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Totodată, poliţistii s-au asigurat că şoferul în cauză a fost înlocuit şi că elevii au fost transportaţi în siguranţă către şcoală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: