Şoferul de BMW care a murit pe bulevardul Cuza după ce s-a izbit de un copac se urcase băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost distrusă, iar şoferul a decedat pe loc   FOTO Florentin Coman
Maşina a fost distrusă, iar şoferul a decedat pe loc   FOTO Florentin Coman

Adrian Canciuc, şoferul care a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a intrat cu autoturismul într-un copac de pe bulevardul Cuza din Brăila, consumase alcool înainte de a se urca la volan. Asta a indicat analiza de laborator a probelor de sânge prelevate de la tânărul în vârstă de 23 de ani.

„Şoferul în cauză avea peste 2 grame la mie alcool în sânge”, a precizat medicul legist brăilean Rodica Crassas.

Duminică dimineaţă, Adrian Canciuc conducea un autoturism BMW pe bulevardul Al. I. Cuza, iar tragedia s-a produs în jurul orei 4.30. Din cauza vitezei excesive, şoferul nu a putut redresa bolidul care, în curba de la intersecia bulevardului cu Str. Bateriei, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un arbore cu tulpina foarte groasă. În urma impactului, pentru că nu purta centură, şoferul a fost proiectat prin parbriz, iar leziunile suferite i-au fost fatale.

Tânărul de 23 de ani se afla singur în maşină în momentul când a scăpat volanul de sub control. Potrivit Poliţiei, el era un împătimit al vitezei, fiind sancţionat în repetate rânduri de Serviciul Rutier pentru depăşirea vitezei legale sau pentru că nu purta centura de siguranţă.

Citiţi şi

FOTO Ambulanţă implicată într-un accident mortal în judeţul Vaslui

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite