ŞOCANT: Un copil de trei ani a fost ucis în bătaie de mama lui şi concubinul acesteia!

ŞOCANT: Un copil de trei ani a fost ucis în bătaie de mama lui şi concubinul acesteia!

Cadavrul a fost transportat la Medicina Legala

În seara zilei de 5 ianuarie, Mirela Smadu (31 de ani) şi Viorel Dragomir (27 de ani), din localitatea brăileană Romanu, s-au enervat foarte rău din cauză că băieţelul în vârstă de doar trei ani nu era obişnuit să folosească toaleta. Cei doi s-au gândit să-i dea o lecţie copilului, aplicându-i o bătaie, doar că bătaia a fost atât de severă, încât copilul a murit.

La data de 6 ianuarie, în jurul orelor 12.00, poliţiştii au fost anunţaţi de către un localnic despre faptul că în locuinţa lui Viorel Dragomir se află decedat fiul concubinei acestuia, în vârstă de 3 ani. Poliţiştii au descoperit că minorul prezenta urme de violenţă la nivelul feţei.


O echipă formată din lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale, coordonaţi de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, au desfăşurat primele cercetări, în urma cărora s-a stabilit că Mirela Smadu din municipiul Brăila, locuia de câteva luni, împreună cu fiul ei de 3 ani, la domiciliul lui Viorel Dragomir din comuna Romanu, judeţul Brăila.


În seara zilei de 5 ianuarie cei doi i-au aplicat succesiv minorului mai multe lovituri în zona feţei, starea sănătăţii acestuia degradându-se treptat până în dimineaţa următoare, când micuţul a decedat.


Cadavrul băieţelului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, unde, în urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că moartea a fost violentă şi că între leziunile suferite la cap şi deces există raport direct şi imediat de cauzalitate.


Procurorul criminalist a dispus reţinerea celor doi concubini, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, şi, în data de 8 ianuarie, au fost prezentaţi Tribunalului Brăila care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 zile, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările