Şi-a violat propria fiică de doar 11 ani. „A întreţinut cu aceasta în mod repetat relaţii sexuale orale“

Şi-a violat propria fiică de doar 11 ani. „A întreţinut cu aceasta în mod repetat relaţii sexuale orale“

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 39 de ani a fost arestat pentru viol. Anchetatorii au stabilit că individul şi-a forţat fiica să întreţină raporturi sexuale orale şi normale timp de patru luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 39 de ani din localitatea brăileană Şuşeşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Făurei pentru viol. 

Daniel Bărboiu este acuzat că şi-a obligat fiica de doar 11 ani să întreţină raporturi sexuale orale şi normale în perioada martie-iunie 2020.

”Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a urmăririi penale a rezultat faptul că în perioada martie- iunie 2020, acţionând în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi folosindu-se de ascendentul pe care îl implică relaţia de rudenie, acesta a exercitat acte de constrângere psihică asupra fiicei sale V.A.M., în vârstă de 11 ani, şi a întreţinut cu aceasta în mod repetat relaţii sexuale orale şi raporturi sexuale la domiciliul din localitatea Şuţeşti, judeţul Brăila”, a precizat procurorul de caz.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Femeie violată în propria casă. Un tânăr a dat buzna în locuinţa victimei şi a batjocorit-o

Un tânăr condamnat în Italia pentru viol a fost prins la Corabia. A comis fapta acum 9 ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările