Şi-a omorât fratele în urma unei banale discuţii. A fost obligat să achite daune morale record soţiei şi copiilor victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 46 de ani a fost condamnat pentru omor în condiţii de violenţă în familie după ce şi-a pierdut cumpătul şi şi-a lovit fratele cu un cuţit, omorându-l pe loc. În urma victimei au rămas soţia şi trei copii.

Tribunalul Brăila l-a condamnat, pe 13 aprilie, pe Viorel Tanvuia, un brăilean de 46 de ani stabilit la Suceava, la 12 ani de închisoare pentru omor în condiţii de violenţă în familie.

Bărbatul a fost obligat să le plătească daune morale substanţiale, de 70.000 de euro, soţiei şi celor trei copii ai fratelui său pe care l-a ucis. Decizia instanţei nu este definitivă.

Viorel Tanvuia a şocat comunitatea din localitatea brăileană Traianu, unde locuieşte. Fratele său venise în vizită la el cu familia pe 16 august 2019, în minivacanţa de Sfânta Maria.

Tragedia s-a produs în urma unei banale discuţii între cei doi fraţi, care ulterior a degenerat. Viorel Tanvuia şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele într-un moment de rătăcire.

Lovitura i-a fost fatală, intervenţia ulterioară a medicilor dovedindu-se zadarnică. Agresorul a fost plasat în arest preventiv imediat după comiterea crimei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite