Şi-a înjunghiat partenera de viaţă după o ceartă. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Şi-a înjunghiat
partenera de viaţă după o ceartă. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Foto: arhivă Adevărul

Un brăilean a ajuns după gratii, fiind acuzat de tentativă la omor calificat, după ce s-a pierdut cu firea, lovindu-şi concubina cu un cuţit. Victima a scăpat cu viaţă în urma intervenţiei prompte a medicilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un nou conflict familial se încheie la spital. Un brăilean a fost arestat, în contextul în care a fost la un pas să îi curme viaţa concubinei sale în urma unui conflict spontan.

”A rezultat că, în seara de 9.05.2018,  inculpatul Paul Varvara i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură de cuţit în zona toracelui posterior drept, provocându-i leziuni toraco pulmonare şi hepatice produse prin lovire activă unică, cu corp tăietor înţepător, leziuni care necesită îngrijiri medicale pentru vindecare pe o perioadă de 25–30 zile, în caz de evoluţie favorabilă, şi care îi pun viaţa în primejdie”, a declarat procurorul de caz.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au cerut instanţei arestarea preventivă a lui Paul Varvara pentru tentativă de omor calificat. Cererea a fost admisă de către Tribunalul Brăila, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă dispunând emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 10.05.2018 până pe  08.06.2018, inclusiv.

citeste totul despre: