Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean a reintrat în graţiile colegilor de partid de la Brăila

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean a reintrat în graţiile colegilor de partid de la Brăila

Prof. Viorel Botea, şeful ISJ Brăila

După ce în august 2011 pierduse susţinerea politică din partea liderilor locali ai partidului de guvernământ, prof. Viorel Botea, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean a anunţat că se bucură din nou de sprijinul politic al organizaţiei brăilene PDL.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am reprimit sprijinul politic din partea organizaţiei brăilene, dar nu cred că acesta este un lucru elocvent. La evaluarea şefilor de deconcentrate am primit un calificativ foarte bun, asta pentru că activitatea mea de aici este pe coordonate profesionale. Ceea ce fac după ce plec de aici, nu implică Inspectoratul", a declarat Botea.


El a ţinut să amintească din nou că nu a amestecat niciodată politica cu activitatea desfăşurată în cadrul ISJ. „Am căutat ca Inspectoratul să arate că într-adevăr este o instituţie apolitică. Nu am schimbat directori pe criterii politice, nu am sprijinit activităţi de formare pentru anumite persoane", a mai completat şeful ISJ Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările