Înjunghiat în plină stradă de un localnic. Agresorul şi-a amintit de un conflict mai vechi şi l-a tranşat cu un cuţit

Înjunghiat în plină
stradă de un localnic. Agresorul şi-a amintit de un conflict mai vechi şi l-a
tranşat cu un cuţit

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat pentru tentativă la omor, după ce s-a întâlnit cu un cunoscut pe stradă, cu care avusese anterior o dispută, şi l-a lovit cu un cuţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 mai, poliţiştii brăileni l-au reţinut pe un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din judeţul Brăila, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la omor. Asta după ce, pe 9 mai, oamenii legii au fost sesizaţi de către un bărbat, prin apel la 112, cu privire la faptul că fratele său, în vârstă de 37 ani, din oraşul Însurăţei, a fost înjunghiat cu un cuţit de către un localnic de 35 de ani.  Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, rămânând internată.
 
”În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliţiei oraşului Însurăţei, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, au stabilit că fapta a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi, care, în ziua de 9 mai, ar fi escaladat, când cei doi s-ar fi întâlnit, pe raza oraşului Însurăţei, ocazie cu care bănuitul ar fi comis fapta”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. 
 
Pe 9 mai, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar  o zi mai târziu a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său un mandat de arestare pentru perioadă 30 de zile. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru de tentativă de omor.
 
citeste totul despre: