Început de an şi retrospectivă la Liceul Economic „Petre S. Aurelian"

Început de an şi retrospectivă la Liceul Economic „Petre S. Aurelian

Dr. Camelia Vechiu împreună cu primarul Aurel Simionescu

Elevii şi cadrele didactice de la „Petre S. Aurelian" - liceu care a avut 76 % promovabilitate la Bac - intenţionează să se implice în cât mai multe activităţi şcolare şi extraşcolare.

Ştiri pe aceeaşi temă

La început de an şcolar, retrospectiva rezultatelor deosebite din anul precedent a evidenţiat atât meritele elevilor, cât şi pe ale profesorilor care i-au îndrumat.

La festivitatea de deschidere a anului şcolar, directorul liceului, dr. Camelia Vechiu, a făcut o scurtă trecere în revistă a principalelor activităţi la care au participat elevii şi profesorii.

Este vorba Concursul Judeţean interdisciplinare „Brăila - spaţiu magic", Proiectul intercultural „Prietenie, Gânduri Bune, Armonie", Concursul de proiecte pe tema „Drepturile omului", Sesiunea de comunicări dedicată poetului Mihai Eminescu, organizată de Muzeul Brăilei, Simpozionul internaţional „Pădurea Aluvială - Plămânul verde al Bălţii Mici a Brăilei", Parteneriatul şcolar „Little Explores of Big Democracy", Sesiunea Anuală a Cercetării Ştiinţifice Studenţeşti şi Concursul Naţional de Proiecte „Mesajul meu antidrog".

Invitat la Festivitatea de deschidere a anului şcolar, primarul Aurel Simionescu a apreciat în mod deosebit situarea Liceului Economic „Petre S. Aurelian" printre liceele fruntaşe în ceea ce priveşte gradul de promovare a examenului de Bacalaureat, cu un procent de 76% şi o poziţie onorabilă în ierarhia liceelor brăilene.

Printre obiectivele importante pentru anul şcolar 2011-2012, dr. Vechiu Camelia a enumerat necesitatea atragerii unui număr cât mai mare de elevi.

Pentru a atinge acest obiectiv, oferta educaţională a fost diversificată, prin crearea unei clase cu specializarea Filologie şi a unei clase cu specializarea Ştiinţe Sociale, pe lângă cele două clase cu specializarea Tehnician în activităţi economice.

Membrii colectivului Liceului Economic „Petre S. Aurelian" doresc ca anul şcolar 2011-2012 să fie un an al împlinirilor, cu toate problemele cu care se confruntă învăţământul actual.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările