Începe preselecţia pentru Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu” Brăila 2011

Se apropie preselecţia pentru Festaivalul Internaţional „George Grigoriu" ediţia a VII-a. Pentru concurenţii români, aceasta va avea loc în data de 19 martie, de la ora 10.00 la Sala studioului 6 „Sile Dinicu" al Radiodifuziunii Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Festivalul va avea loc la Brăila între 20 şi 22 mai şi este organizat de Consiliul Judeţean Brăila, Centrul de Creaţie Brăila, Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România şi Societatea Română de Radiodifuziune. Regulamentul de concurs poate fi consultat pe adresele www.festival-george-grigoriu.ro, www.centruldecreatiebraila.ro sau la www.cjbraila.ro.


Laureaţii ediţiei 2010 nu pot participa la concurs. De asemenea, în cazul participării unui concurent la două dintre ediţiile festivalului, o a treia participare nu este posibilă.


Premiile Festivalului Concurs "George Grigoriu" sunt: Trofeul George Grigoriu, un autoturism şi premiul I - 2.500 euro, premiul II - 2.000 euro, premiul III - 1.500 euro şi trei menţiuni a câte 500 euro. Vor fi înmânate şi premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, în valoare de 400 euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările