8 razii şi amenzi de peste 38.000 de lei aplicate de poliţişti într-o singură zi. Mai mulţi şoferi au rămas fără permise şi certificatele de înmatriculare

8 razii şi amenzi de
peste 38.000 de lei aplicate de poliţişti într-o singură zi. Mai mulţi şoferi
au rămas fără permise şi certificatele de înmatriculare

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni au intervenit la 34 de evenimente, dintre care 27 sesizate prin 112. Oamenii legii au aplicat 114 sancţiuni contravenţionale pentru abateri rutiere şi încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Luni, 17 februarie, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 8 razii şi s-a intervenit la 34 de evenimente, dintre care 27 sesizate prin 112.

”De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere grave. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 114 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 38.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 4 permise de conducere şi au reţinut 8 certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: