8 infectări cu noul coronavirus în judeţul Brăila. 20 de angajaţi de la Ambulanţă sunt în izolare, fiind contacţi ai unei asistente medicale

8 infectări cu noul
coronavirus în judeţul Brăila. 20 de angajaţi de la Ambulanţă sunt în izolare,
fiind contacţi ai unei asistente medicale

Foto: arhivă Adevărul

Autorităţile sanitare au declanşat o anchetă epidemilogică la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila după ce o asistentă medicală a fost confirmată pozitiv cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 1 aprilie, două persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, fiind vorba de o asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila şi o persoană internată în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă din Brăila.

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus în judeţul Brăila ajunge astfel la opt, una dintre acestea fiind declarată vindecată şi externată. După ce asistenta medicală de la SAJ Brăila a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, toţi cei 20 de angajaţi ai serviciului vor fi testaţi astăzi şi plasaţi în izolare la domiciliu până la sosirea rezultatelor.

Autorităţile sanitare au demarat şi o anchetă epidemiologică pentru a se stabili dacă asistenta medicală s-a infectat în timpul activităţii la Serviciul de Ambulanţă sau acest lucru s-a întâmplat în afara orelor de serviciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările