63 de permise de conducere şi certificate de înmatriculare reţinute în mai puţin de o săptămână

63 de permise de
conducere şi certificate de înmatriculare reţinute în mai puţin de o săptămână

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni au sancţionat peste 600 de abateri de la legislaţia rutieră în ultimele zile, pe primele locuri în topul contravenţiilor fiind viteza excesivă, depăşirile neregulamentare şi consumul de băuturi alcoolice.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 10-15 aprilie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. În urma activităţilor din teren, poliţiştii rutieri au constatat peste 600 de abateri de la legislaţia rutieră, reţinând 63 de permise şi certificate de înmatriculare.

”În urma activităţilor, au fost constatate 618 abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 57 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras şase certificate de înmatriculare”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: