21 de razii şi amenzi de 290.000 de lei. Poliţiştii continuă verificările în preajma şcolilor după incidentele violente de acum câteva săptămâni

21 de razii şi amenzi
de 290.000 de lei. Poliţiştii continuă verificările
în preajma şcolilor după incidentele violente de acum câteva săptămâni

Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au organizat 21 de razii în weekend-ul care a trecut, intervenind la 115 evenimente, dintre care 96 sesizate prin 112, fiind aplicate 624 de sancţiuni contravenţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 21 - 23 februarie, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 21 de razii şi s-a intervenit la 115 evenimente, dintre care 96 sesizate prin apel 112.

”Poliţiştii brăileni au acţionat şi în şcoli pentru menţinerea siguranţei în unităţile de învăţământ şi în proximitatea acestora. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 624 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 290.000 de lei”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 33 de permise. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 14 certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: