150 de solicitări la Ambulanță/Numărul brăilenilor care au avut probleme de sănătate din cauza căldurii s-a redus

Medicii de la Ambulanță au avut mai puține solicitări decât în mod normal într-o zi caniculară. Nici angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență nu au raportat prea multe cazuri în care au fost solicitați. În ultimele 24 de ore nu au fost înregistrate cazuri deosebite din cauza temperaturilor ridicate.

În ciuda temperaturilor ridicate din ultimele 24 de ore, numărul brăilenilor care au avut nevoie de îngrijiri medicale și au sunat la Ambulanță este destul de mic. Dr. Viorica Uscatu, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Brăila spune că au fost înregistrate mai puține solicitări decât de obicei și nu au fost incidente grave.

„Am avut câteva cazuri de lipotimii, iar numărul solicitărilor a fost sub 150", a precizat dr. Viorica Uscatu.

Liniște și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila. Aici angajații de la SMURD au intervenit în câteva cazuri: pentru transportul brăilenilor de la spital la domiciliu și invers, pentru acordarea primului ajutor și transportul la spital al celor care au suferit o fractură, au băut și au căzut pe stradă, sau au avut probleme cu inima pe fondul căldurii.

Atenționare: Vreme caniculară astăzi și mâine la Brăila/Cod roșu de radiații ultraviolete

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările