15 brăileni confirmaţi cu COVID-19. Un pacient cu coronavirus s-a vindecat şi a fost externat

15 brăileni
confirmaţi cu COVID-19. Un pacient
cu coronavirus s-a vindecat şi a fost externat

Foto: arhivă Adevărul

Ultima persoană diagnosticată cu COVID-19 este un bărbat care se afla în izolare la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 15 în judeţul Brăila. Ultima persoană confirmată cu COVID-19 este un bărbat care se afla în izolare la domiciliu, acesta fiind un contact al unei femei infectate cu coronavirus.

Sunt şi veşti bune. Un pacient internat a fost declarat vindecat şi a fost externat. De amintit este că trei dintre persoanele diagnosticate cu COVID-19 în judeţul Brăila sunt medici. Este vorba despre un medic rezident care lucrează la Galaţi, un medic care activează la Ambulanţă şi unul care lucrează la Spitalul de Psihiatrie ”Elisabeta Doamna” din Galaţi.

12 persoane infectate sunt internate la Spitalul de Urgenţă din Brăila, iar asistenta medicală de la Ambulanţă diagnosticată cu COVID-19 este tratată la domiciliu. Numărul persoanelor vindicate în judeţul Brăila a ajuns la trei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările