Weekend cu victime pe şosele

Weekend cu victime pe şosele

Arhivă

O adolescentă a ajuns la spital după ce a traversat strada fără să se asigure. Tot la spital a ajuns şi un pensionar care a fost aruncat de pe bicicletă de o şoferiţă de 23 de ani.

Tânăra l-a croşat cu partea din dreapta a autoturismului pe bărbatul de 60 de ani care circula regulamentar pe pe bicicletă pe o stradă din Dorohoi. Accidentul a avut loc vineri iar şoferiţa de 23 de ani a fugit de la locul accidentului. Ea a fost găsită de poliţişti o oră mai târziu după ce victima sa a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. „ Şoferiţa este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției", se arată într-u n comunicat IJP Botoşani.

Cercetat este şiu un şofer din Botoşani care a accidentat, ieri, o adolescentă de 16 ani. Minora a traversat strada Griviţa prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma unui viraj la stânga în intersecţia cu Alee Călugăreni, şoferul a acroşat-o pe tânăra care a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: