Vine gerul: Judeţul intră iar sub cod galben de ninsori şi vijelii iar temperaturile vor coborî la -20 de grade Celsius

Vine gerul:
Judeţul intră iar sub cod galben de ninsori şi vijelii iar temperaturile vor
coborî la -20 de grade Celsius

Din această noapte , temperaturile încep să scadă : foto Adevărul

Codul galben intră în vigoare la ora 12.00 şi se va menţine 24 de ore. Sunt anunţate precipitaţii care vor depăşi 20 delitri pe metru pătrat dar şi viscol.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

 Şi judeţul Botoşani, ca mai toată ţara,  va fi lovit în următoarele două zile de un front de aer polar şi de ninsori abundente. Se vor înregistra valori ale precipitaţiilor care vor depăşi 15-20 de litri pe metru pătrat şi izolat vor ajunge la 30 de l/mp. În zonele în care este valabil codul galben de ninsori şi viscol, vântul va atinge temporar rafale de 50-60 de km/h, viscolind zăpada.

Meteorologii anunţă că , după două zile de ninsoare, se instalează gerul. Un front de aer polar va lovi şi judeţul Botoşani. „Temperaturile încep să scadă din această noapte şi vor ajunge joi la -20 de grade Celsius. Nu trebuie să fim speriaţi pentru că, până la urmă, sunt temperaturi normale pentru această perioadă a anului”, a declarat Costică Căluţu, şeful Staţiei Meteorologice Botoşani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările