VIDEO Violenţă extremă în trafic. Un şofer începător atacă un bărbat de 67 de ani şi îi distruge maşina cu pumnii şi cu o bâtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr şofer începător a sărit la bătaie la un alt conducător auto după ce a fost acroşat uşor în trafic. Deşi în maşina celuilalt şofer se afla şi un copil, tânărul a lovit autoturismul cu pumnii şi a spart geamurile cu o bâtă. Şoferul a fost salvat de trecătorii revoltaţi, care au filmat întreaga scenă. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

UPDATE ORA 12.17 Tânărul implicat în incident a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere, lovire şi tulburarea şi ordinii publice. Este din satul Balta Arsă.
 

ŞTIREA INIŢIALĂ

Clipe de groază trăite de un şofer botoşănean în trafic. După ce acroşat din greşeală un autoturism BMW, condus de un începător, a fost atacat de un tânăr, cu pumnii şi o bâtă. A avut noroc că s-a baricadat în maşină. Maşina i-a fost însă parţial distrusă, în urma atacului deosebit de violent. Agresorul, un tânăr de 18 ani, a fost filmat de trecătorii revoltaţi.

Familie speriată cu pumni şi bâte

Incidentul a avut loc sâmbătă, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în zona Pieţei Centrale. Mai precis, un şofer de 67 de ani care conducea un autoturism marca Renault nu a fost atent la schimbarea direcţiei pe altă bandă şi a lovit uşor un alt autoturism marca BMW, condus de un tânăr şofer începător. Deşi accidentul nu a fost grav, şoferul începător a devenit foarte violent. 

A început să lovească cu pumnii autoturismul bărbatului de 67 de ani, care s-a baricadat în maşină. În autoturismul atacat, se mai afla o femeie şi un copil, terifiaţi de scenele violente. După ce a văzut că nu reuşeşte să facă mare lucru cu mâinile goale, tânărul cu BMW s-a dus şi a scos din portbagaj o bâtă şi a spart luneta celuilalt autoturism implicat în accident,ameninţându-l totodată pe celălalt şofer. Scandalul a fost aplanat de intervenţia oamenilor. 

Mulţi şoferi revoltaţi de comportamentul tânărului au început să filmeze şi totodată au început să-l apostrofeze pe şoferul violent. Văzând că se adună lumea şi că este filmat, tânărul se pare că şi-a sunat tatăl. Filmarea cu incidentul a fost postată mai apoi pe Radar Botoşani, un cont de Facebook destinat şoferilor din Botoşani, acolo unde a stârnit vii controverse. Şoferul agresiv are 18 ani şi abia şi-a obţinut permisul de conducere. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

UPDATE VIDEO Pe contrasens şi gata de bătaie cu bâta: imagini surprinse în traficul din Bucureşti. „Bizonul“ este poliţist la Arestul Capitalei

Bătăuşi în trafic. Şofer omorât în bătaie, în urma unei altercaţii

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite