VIDEO Scene şocante într-o şcoală din România. Doi elevi de clasa a VIII-a s-au bătut pe viaţă şi pe moarte în faţa clasei

VIDEO Scene şocante într-o şcoală din România. Doi elevi de clasa a VIII-a s-au bătut pe viaţă şi pe moarte în faţa clasei

Cei doi elevi s-au bătut în faţa clasei FOTO btonline.ro

Într-o şcoală din comuna Dângeni, judeţul Botoşani doi băieţi de clasa a VIII a s-au bătut în faţa clasei. Colegii au asistat neputincioşi la scenele de violenţă extremă pe care nici măcar profesorii nu le-au putut opri. Poliţia a deschis dosar penal

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi elevi de clasa a VII-a de la şcoala generală Dângeni, judeţul Botoşani s-au încăierat în faţa clasei. Lupta a fost extrem de violentă, cei doi băieţi lovindu-se cu pumnii şi picioarele în faţa colegilor îngroziţi. Nici măcar profesorii nu ar fi reuşit să-i despartă într-o primă fază. Incidentul a stârnit revolta părinţilor dar şi a autorităţilor locale. Edilul comunei spune că unul dintre bătăuşi este cunoscut pentru ieşirile violente dar nimeni nu a luat măsuri.

Pumni şi picioare în faţa clasei
 
Cei doi băieţi s-au încăierat acum trei zile. Nu se ştie motivul exact. Cert este că la un moment dat, unul dintre băieţi, cunoscut pentru comportament agresiv de mai mult timp începe să-l lovească pe un coleg. Acesta se apără şi răspunde cu aceeaşi monedă. Au urmat scene de violenţă rară într-o şcoală. Cei doi elevi s-au bătut în toată legea lovindu-se în mod repetat cu pumnii şi picioarele, speriind colegii. Au fost despărţiţi cu greu. ”Incidentul a avut loc înaintea începerii orelor de curs. Au intervenit dirigintele clasei şi profesorul de serviciu. Imediat am anunţat Poliţia. A fost solicitată prezenţa părinţilor, imediat în urma incidentului.”, spune pentru btonline Alina Achiţeniei, director al şcolii Dângeni.
 
Poliţia a deschis deasemenea un dosar penal iar cei doi băieţi sunt audiaţi de poliţişti. Edilul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, este revoltat de cele întâmplate şi dă vina pe conducerea şcolii şi pe cei de la postul de Poliţie din Dângeni pentru cele întâmplate. Edilul spune că unul dintre elevii ar fi avut probleme disciplinare de mai mult timp dar ar fi  fost tolerat. ”Atât şcoala cât şi şeful Poliţiei din Dângeni nu mi-au adus la cunoştinţă incidentul care este unul grav în comună. Eu am primit informaţia pe facebook. Faptul că să continuă ascuderea a ceea ce se intampla in şcoală sau pe raza comunei, de către director şi şeful de post, nu este în regulă. Dacă acest copil se manifestă violent în şcoală de mai mulţi ani, provoacă scandaluri, îşi bate colegii, de ce nu s-au luat măsuri până acum?”, spune Cătălin Rotundu.

Mai mult decât atât, o parte a elevilor au precizat că profesorii şi conducerea şcolii nu ar fi vrut să se ştie despre acest incident. De asemenea, atât elevul care a filmat incidentul ar fi fost certat de diriginte. Aceiaşi elevi, citaţi de publicaţia stiri.botosani.ro, spun că elevul bătăuş ar fi favorizat de dirigintele care-i motivează absenţele şi îl ajută să treacă clasa deşi nu învaţă. ”Elevului agresiv doamna dirigintă îi mai motivează absenţele. Asta nu prea vrea să se afle.Şi îl trece clasele degeaba. Nu scrie, nu învaţă”, spune o elevă pentru stiri.botosani.ro.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: