VIDEO Scene desprinse din filmele de acţiune: mascaţii au blocat un taxi şi i-au încătuşat pe toţi cei aflaţi în maşină. Aceştia erau bănuiţi de trafic cu droguri

VIDEO Scene desprinse din filmele de acţiune: mascaţii au blocat un taxi şi i-au încătuşat pe toţi cei aflaţi în maşină. Aceştia erau bănuiţi de trafic cu droguri

Patru persoane au fost reţinute de mascaţi într-o acţiune fulger la Botoşani FOTO Adevărul

Patru persoane au fost reţinute în urma unei acţiuni fulger a jandarmilor. Aceştia se aflau într-un taxi, care a fost blocat de maşinile oamenilor legii în parcarea unui super-market din Botoşani. Asupra lor au fost găsite etnobotanice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grup de tineri care se ducea la Suceava cu un taxi a fost reţinutb astăzi după-amiază la ieşirea din municipiul Botoşani. Acţiunea jandarmilor şi a luptătorilor DIICOT a fost una fulger. 
 
Taxiul tocmai ieşea din municipiul Botoşani,pe drumul naţional ce leagă oraşul de municipiul Suceava. În apropierea unui supermarket aflat la marginea şoselei, dubele de mascaţi au înconjurat taxiul, blocându-l în trafic. 
 
Tineri duşi în cătuşe la poliţie
 
Imediat cei patru tineri aflaţi în maşină, inclusiv şoferul au fost scoşi de mascaţi din taxi şi percheziţionaţi. Trei dintre aceştia au fost reţinuţi şi încătuşaţi. 
 
Au fost urcaţi imediat în duba mascaţilor. Şoferul de taxi nu a fost încătuşat dar a fost dus pentru audieri. În urma controalelor efectuate se pare că doi dintre tineri aveau asupra lor plicuri cu etnobotanice. Ancheta continuă în acest caz.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările