VIDEO Maşină burduşită cu ţigări de contrabandă, descoperită abandonată într-o pădure din judeţul Botoşani

VIDEO Maşină burduşită cu ţigări de contrabandă, descoperită abandonată într-o pădure din judeţul Botoşani

Maşina burduşită cu ţigări de contrabandă găsită în pădure FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră au confiscat ţigările în valoare de aproape 70.000 de lei, precum şi maşina evaluată la 19.000 de lei. Este căutat şi proprietarul autoturismului, care va trebui să explice în faţa oamenilor legii modul cum a ajuns maşina lui să fie implicată în contrabandă.

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat şi confiscat, în urma unei acţiuni specifice desfăşurată în zona de competenţă, aproximativ 7.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de aproape 70.000 de lei.

Descoperirea a fost făcută în data de 15 aprilie 2019, în jurul orei 23.00, de către poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, pe baza unor informaţii cum că în zonă ar activa o reţea de contrabandişti cu ţigări.

„Astfel, colegii noştri au identificat pe un drum forestier, pe direcţia localităţii de frontieră Băbiceni, judeţul Botoşani, un autoturism abandonat, în care au putut fi observate mai multe colete cu ţigări.Imediat, s-au luat măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, iar autoturismul a fost transportat la sediul instituţiei, unde, în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 6.970 pachete cu ţigări, de provenienţă Duty Free.Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 66.800 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 19.000 a fost indisponibilizat”, a declarat comisarul Minodora Răcnea, de la Poliţia de Frontieră Botoşani.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: