VIDEO Elevă de 13 ani bătută crunt de o colegă în curtea şcolii. Scena a fost filmată de colegii care au asistat fără să intervină

VIDEO Elevă de 13 ani bătută crunt de o colegă în curtea şcolii. Scena a fost filmată de colegii care au asistat fără să intervină

Eleva a fost trasă de cap şi lovită cu genunchiul în gură FOTO botosaneanul.ro

O elevă de 13 ani a fost bătută de o colegă chiar în curtea şcolii. Fata a fost trasă de păr, lovită cu genunchiul în faţă şi trântită la pământ. Incidentul a fost filmat de colegi. Poliţia s-a sesizat şi a demarat cercetările.

Ştiri pe aceeaşi temă

O elevă de clasa a VII-a a fost bătută crunt de o colegă mai mare chiar în curtea şcolii. Poliţia s-a sesizat în acest caz şi a deschis o anchetă. 

Incidentul s-a petrecut la Şcoala Gimnazială nr. 1 din comuna botoşăneană Albeşti. Scenele de violenţă au fost filmate de colegii fetelor cu telefonul mobil. În imagini se vede cum fata de 13 ani este luată de păr şi lovită cu brutalitate de o colegă mai mare.
 
„În momentul de faţă, şcoala a iniţiat o anchetă internă. S-a constituit o comisie de cercetare disciplinară. Urmează să ne fie comunicate rezultate acestor investigaţii şi ulterior sancţiunile care se vor impune”, a precizat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani. Totodată în acest caz s-a sesizat şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi a fost deschisă o anchetă. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: