VIDEO Carmen Avram, atac la Dacian Cioloş: Îmi cer iertare în numele acelui comisar european care spune că este român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta jurnalistă Carmen Avram, actual candidat pe listele PSD la alegerile europarlamentare, a lansat un atac la adresa lui Dacian Cioloş în faţa agriculturilor şi fermierilor adunaţi la un târg agro-zoo din Botoşani.

Sâmbătă şi duminică la Staţiunea de Cercetare a Ovinelor şi Caprinelor de la Popăuţi, situată la 10 kilometri de municipiul Botoşani, a avut loc un târg agro-zoo care a reunit fermieri din Moldova. În jurul orei 13.00, târgul a fost vizitat de ministrul Agriculturii, Petre Dae,a însoţit de candidatul PSD la europarlamentare Carmen Avram, dar şi de parlamentari botoşăneni. În timpul vizitei, Carmen Avram a lansat un atac la adresa politicilor Uniunii Europene şi a lui Dacian Cioloş, pe care-l învinuieşte că ar fi negociat subvenţii mici pentru agriculorii români. 

”Aş vrea să-mi cer iertare în numele acelui comisar european, pe nume Dacian Cioloş”

După ce a vizitat tarabele cu produse traduţionale dar şi boxele expoziţionale cu oi, vaci şi miei, Carmen Avram a urcat pe o scenă amplasată în centrul târgului lângă mesele cu mici şi bere şi a ţinut un discurs fermierilor şi tuturor celor veniţi să se distreze. Printre altele a declarat că ”pământul românesc este sacru” şi l-a atacat pe Dacian Cioloş spunând că din cauza lui fermierii români au cele mai mici subvenţii din Europa. 

”Aş vrea să-mi cer iertare, de exemplu, în numele acelui comisar european pe nume Dacian Cioloş, care spune că este român şi care în 2013 a negociat pentru dumneavoastră cele mai proaste subvenţii din Uniunea Europeană.”, a declamat Carmen Avram. 

Imediat după aceea candidatul PSD la europarlamentare a atacat şi politicile supermarketurilor. ”Aş vrea să-mi cer iertare şi în numele acelor supermarketuri care vă fac să treceţi prin clipe umilitoare când trebuie să mergeţi şi să-i convingeţi că marfa dumneavoastră merită să ajungă pe rafturi  şi ei vă resping sau vă pun să negociaţi atât de dur de parcă le-aţi da gratis”, a mai spus Avram. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Magda Vasiliu, despre Carmen Avram, candidata PSD la europarlamentare: „Una dintre cele mai mari deziluzii“

„Când marile spirite se întâlnesc“. Carmen Avram, încă un elogiu către Dăncilă: Am auzit-o pe femeia asta având cuvintele mele în gură

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite