Un suporter al echipei FC Botoşani a câştigat o maşină la tombolă, dar nu poate ridica premiul pentru că a aruncat biletul

Un suporter al echipei FC Botoşani a câştigat o maşină la
tombolă, dar nu poate ridica premiul pentru că a aruncat biletul

Dacia Logan oferită ca premiu de FC Botoşani. FOTO: www.fcbotosani.ro

Şefii echipei FC Botoşani au organizat o tombolă, în urma căreia un suporter al echipei a câştigat o maşină Dacia Logan. Din nefericire pentru câştigător, acesta nu va putea să-şi ridice premiul deoarece a aruncat biletul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un supoter al echipei FC Botoşani, Ştefan Ciocan, a câştigat un autoturism Dacia Logan în urma campaniei „Fii suporter bun...Ia Loganul de Crăciun!” organizată de conducătorii echipei de fotbal botoşănene.

„Suporterul extras la tombolă a fost Ştefan Ciocan, un împătimit al echipei. Din păcate, acesta nu a putut prezenta originalul tichetului de acces la meci, necesar pentru validarea premiului. Astfel, se va organiza o noua tombolă, cu un nou regulament”, se arată pe site-ul echipei de fotbal.

“L-am aruncat pentru că am crezut că nu mai are nicio valoare. Am crezut că obiectul extragerii este acel talon, nu biletul. Neştiind regulamentul, l-am aruncat. Cu siguranţă voi fi şi la meciul următor. Asta e ideea că nu am pierdut nimic. Când iţi propui ceva şi nu câştigi atunci e un eşec, dar eu nu mi-am propus să câştig. Eu am venit la meci. Am venit să văd meciul. E un semn bun ca am fost extras. Celelalte două bilete le am, numai pe ăsta nu-l găsesc“, a declarat Ştefan Ciocan.

Din nefericire, tânărul câstigător al tombolei nu a putut să-şi ridice premiul deoarece a aruncat biletul de la intrarea meciului contra Concordiei Chiajna. Astfel, premiul - autoturismul Dacia Logan a fost reportat. Ghionistul câştigător nu s-a arătat foarte supărat, el spunând că mai are o maşină şi chiar una mai bună decât cea oferită la tombola organizată de echipa FC Botoşani.

Totuşi, reprezentaţii echipei de fotbal i-au oferit lui Ştefan Ciocan un tricou oficial de joc, dar şi mai multe mingi cu autografele jucătorilor, drept premiu de consolare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările