Un român de 87 de ani a ajuns la Urgenţe după ce a luat Viagra şi a făcut sex cu o femeie cu 20 de ani mai tânără

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul a fost dus de urgenţă la spital FOTO monitorulbt.ro
Bătrânul a fost dus de urgenţă la spital FOTO monitorulbt.ro

Un botoşănean de 87 de ani a ajuns în stare gravă la Urgenţe după ce a vrut să facă sex cu iubita, mai tânără cu 20 de ani. Bărbatul ar fi luat şi o pastilă pentru potenţă înainte de a începe partida.

Sex aproape mortal pentru un bărbat din judeţul Botoşani.  Bărbatul a suferit o criză după o partidă de amor cu iubita sa, mai tânără cu 20 de ani. Acesta ar fi înghiţit şi o pastilă pentru potenţă. A fost dus de urgenţă cu ambulanţa, la spital.

Sex năvalnic la 87 de ani

Bărbatul are 87 de ani şi este din comuna botoşăneană Dimăcheni. Conform botosaninews.ro, după ce a consumat băuturi alcoolice ar fi vrut să facă sex cu iubita sa mai tânără cu 20 de ani. 

Femeia la rândul ei se afla în stare avansată de ebrietate şi i-ar fi dat bărbatului o pastilă pentru potenţă. Sexul înfocat s-a terminat însă prost pentru bărbat. Acesta a început să se simtă deodată rău.

Deşi în stare avansată de ebrietate, femeia a chemat pe rudele bărbatului. Acestea la rândul lor au sunat la 112. Bătrânul a fost dus de urgenţă la spital cu ambulanţa. La Spitalul din Dorohoi, bărbatul a fost stabilizat. Între timp rudele se gândesc să o reclame şi pe femeie la Poliţie că i-a dat bătrânului pastile de potenţă. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

VIDEO Fondatoarea canalului youtube „Sexul vs Barza”: Multe dintre mesajele pe care le primesc au legătură cu teama de o sarcină

Biserica Ortodoxă dezaprobă „ferm” legalizarea parteneriatelor civile: Primul pas spre legalizarea căsătoriilor dintre persoane de acelaşi sex

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite