Un nou focar de COVID-19 în nordul ţării. Patru bătrâni au ajuns la spital, iar o biserică a fost închisă

Un nou focar de COVID-19 în nordul ţării. Patru bătrâni au ajuns la spital, iar o biserică a fost închisă

Bătrânii au fost aduşi cu ambulanţele la spital FOTO stiri.botosani.ro

Un nou focar de COVID-19 a fost depistat la un cămin de bătrâni din judeţul Botoşani. Este vorba despre centrul din satul Leorda, acolo unde au fost depistate deja patru cazuri de îmbolnăvire. A fost închisă şi biserica din curtea centrului mai ales că era frecventată şi de sătenii din împrejurimi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, la căminul de bătrâni de la Leorda, judeţul Botoşani a fost depistat un nou focar de COVID-19. Este vorba despre patru bătrâni, cazaţi în cadrul centrului, depistaţi pozitiv la COVID-19. Aceştia prezentau deja simptome specifice infectării cu SARS-COV 2. 

Cei patru vârstnici au fost duşi de urgenţă la Spitalul Judeţean ”Mavromati” şi internaţi pe Secţia de Infecţioase. Direcţia de Sănătate Publică a decis închiderea bisericii din cadrul centrului, având în vedere că era frecventată şi de localnicii din Leorda. Totodată căminul de bătrâni este monitorizat. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările