Un medic de 46 de ani se zbate între viaţă şi moarte din cauza COVID-19. A fost dus cu elicopterul la Bucureşti

Un medic de 46 de ani se zbate între viaţă şi moarte din cauza COVID-19. A fost dus cu elicopterul la Bucureşti

Medicul a ajuns în stare gravă la ATI FOTO btonline.ro

Un medic botoşănean de numai 46 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a luat COVID-19. Starea acesteuia de sănătate s-a degradat dramatic şi a fost transferat cu elicopterul la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri după-amiază un medic botoşănean infectat cu noul coronavirus a fost transportat de urgenţă cu un elicopter MAI la Institutul de Boli Infecţioase ”Matei Balş”. Acesta este medic cardiolog la Spitalul Judeţean ”Mavromati” şi are doar 46 de ani. Medicul a ajuns marţi seară direct pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, fiind diagnosticat cu COVID-19. 

Starea acesteuia a început să se degradeze rapid iar spitalul din Botoşani a decis transferul medicului la Bucureşti. Pe lângă medicul cardiolog alte 11 cadre medicale mai poartă noul coronavirus, fiind internate în spital. În total 291 de medici, asistenţi şi infirmiere s-au îmbolnăvit de COVID-19 iar 279 dintre acestea s-au vindecat. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: