Un deţinut din România a încercat să-şi facă rachiu în celulă. Cum a fost dat de gol şi prins de gardieni

Un deţinut din România a încercat să-şi facă rachiu în celulă. Cum a fost dat de gol şi prins de gardieni

Deţinutul se afla închis în Penitenciarul Botoşani FOTO monitorulbt.ro

Un deţinut din Penitenciarul Botoşani a fost prins făcând rachiu în celulă. Acesta a fost dat de gol de mirosul de fructe fermentate. Deţinutul a fost sancţionat de reprezentanţii Penitenciarului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un deţinut închis în Penitenciarul Botoşani a vrut să facă rachiu în celulă, spun cei de la monitorulbt.ro. Întâmplarea a avut loc cu un an în urmă iar deţinutul a fost prins de gardieni cu fructele la fermentat.

 
Rachiu făcut în baie
 
Conform monitorulbt.ro, deţinutul a reuşit să strângă 10 kilograme de fructe. Le-a depozitat în recipiente şi le-a pus la fermentat cu gândul de a face rachiu. Fructele au fost ascunse în grupul sanitar al celulei. Deţinutul a fost dat însă de gol chiar de mirosul fructelor fermentate. Gardienii au scotocit celula iar deţinutul ar fi avut un comportament ciudat încercând să-i împiedice să intre în toaleta unde erau ţinute fructele. În cele din urmă a fost depistat şi sancţionat. Mai precis i s-a suspendat pentru două luni dreptul de a primi şi cumpăra bunuri. Deţinutul nu a recunoscut fapta, susţinând doar că a vrut să spele vasele în baie. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole :
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: