Un copil de şase ani în stare critică după ce a fost atacat de un câine. Micuţul a fost scalpat în urma atacului

Un copil de şase ani în stare critică după ce a fost atacat de un câine. Micuţul a fost scalpat în urma atacului

Câinele a atacat copilul în curtea casei FOTO Adevărul

Un copil a fost dus în stare foarte gravă la spital după ce a fost muşcat în zona capului de câinele familiei. Micuţul a fost dus iniţial la spitalul din Botoşani dar mai apoi transferat la Iaşi. Copilul a fost atacat chiar în curtea casei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un copil de şase ani din judeţul Botoşani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost muşcat de câinele familiei. Incidentul a avut loc în curtea casei, iar micuţul a fost efectiv scalpat şi este la un pas de moarte.

Joacă aproape fatală pentru copil
 
Incidentul a avut loc, în acest weekend, în localitatea Havârna, judeţul Botoşani. Un copil de 6 ani se juca în curtea casei alături de câinele familiei. Animalul nu era cunoscut ca fiind agresiv şi nu mai atacase niciodată. Cu toate aceastea, la un moment dat, patrupedul s-a repezit la copil şi la muşcat de cap, aproape de zona cefei. 

Atacul a fost atât de violent încât micuţul a fost efectiv scalpat. A fost găsit în iarbă, plin de sânge. Părinţii au chemat ambulanţa iar copilul a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Botoşani. Având în vedere starea critică a copilului dar şi gravitatea muşcăturii, acesta a fost transferat de urgenţă la Iaşi.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: