Un copil de 6 ani şi tatăl acestui se zbat între viaţă şi moarte după ce au fost loviţi cu toporul în cap. Agresorul este chiar fratele victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost dus cu ambulanţa la spital FOTO monitorulbt.ro
Bărbatul a fost dus cu ambulanţa la spital FOTO monitorulbt.ro

Un bărbat de 33 dar şi fiul acestuia de numai 6 ani se află în stare gravă la spital după ce au fost  atacaţi cu sălbăticie, chiar de fratele victimei. Atât bărbatul cât şi copilul au fost loviţi în cap cu toporul şi au leziuni grave în zona craniană.

Joi seară, în comuna botoşăneană Ungureni, un bărbat de 33 de ani şi fiul său de 6 ani au fost atacaţi cu bestialitate şi lăsaţi într-o baltă de sânge. Cele două victime au fost transportate la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi din cauza rănilor grave la nivelul capului. Atacatorul este chiar fratele victimei şi i-a lovit cu toporul în cap. 

Copil de 6 ani lovit cu toporul în cap

Incidentul a avut loc joi seară la o stână de pe raza comunei Ungureni, judeţul Botoşani. Bărbatul de 33 de ani se afla la stână împreună cu fiul său, un băieţel de 6 ani. Botoşăneanul a stat la un pahar de vin cu fratele său, venit în vizită la stână. Din primele informaţii cei doi s-ar fi despărţit amiabil. La scurt timp însă fratele ciobanului s-a întors cu un topor şi l-a atacat brusc pe fratele său. După ce i-a dat un topor în cap s-a repezit şi la copilul de 6 ani. Micuţul a fost la rândul său lovit cu toporul în zona capului. 

Lăsaţi într-o baltă de sânge

După ce şi-a lăsat fratele şi nepotul aproape fără suflare, bărbatul a fugit peste câmp. Cei doi au supravieţuit doar fiindcă au fost descoperiţi de soţia ciobanului care a venit să le aducă de mâncare. Au fost găsiţi într-o baltă de sânge. Femeia a sunat la 112. Copilul dar şi tatăl acestuia au fost duşi de urgenţă la spital şi mai apoi transferaţi la Neurochirugie la Iaşi din cauza leziunilor grave la cap. În momentul de faţă poliţiştii îl caută pe agresor.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Crimă urmată de sinucidere, la Piteşti: un poliţist şi copilul său de 3 ani, găsiţi împuşcaţi în casă

Exatlon: Măsuri de securitate sporite după ce un operator turc a fost ucis în localitatea unde au loc filmările

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite