Un botoşănean i-a dat foc nevestei după o criză de gelozie. Femeia a murit la spital

Un botoşănean i-a dat foc nevestei după o criză de gelozie. Femeia a murit la spital

Femeia arsă a fost dusă la spital dar nu a supravieţuit FOTO Adevărul

Un bărbat din localitatea botoşăneană Mândreşti şi-a incendiat soţia după ce aceasta a făcut o criză de gelozie. Incidentul a avut loc în urmă cu două luni. Femeia a murit pe patul de spital, iar soţul este cercetat acuma pentru omor calificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din localitatea Mândreşti, comuna Vlădeni, Vasile U.( 40 de ani) este cercetat de procurori pentru omor calificat. Aceştia i-a dat foc nevestei în luna august a acestui an după o ceartă cumplită. 
 
Femeia, inspector fiscal în cadrul Primăriei Vlădeni îşi bănuia bărbatul că are o amantă în sat. Îi găsise în telefon nişte mesaje de la o altă femeie. Botoşăneanca după ce a încercat să smulgă o mărturisire de la bărbat a încercat să îl facă să nu mai plece într-o seară în sat, bănuind că pleacă la amantă. 
 
A luat o sticlă cu benzină şi a turnat-o peste scuterul soţului, pe care se pregătea să plece la plimbare. A urmat un scandal monstru. Vasile U. I-a smuls sticla din mână femeii şi ar fi stropit-o pe haine. Ulterior ar fi aprins şi bricheta, iar de la vapori, benzina a luat foc, transformând-o pe funcţionara de la Primărie într-o torţă vie. 
 
A luat şi bărbatul foc, dar ar fi reuşit să se stingă. Femeia a ajuns la spital, dar nu a supravieţuit.  În luna august anchetatorii au hotărât ca bărbatul să fie cercetat în libertate. În momentul de faţă este cercetat tot în libertate pentru omor calificat.
 
Vă recomandăm şi următoarele subiecte:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: