Un bătrân a murit înecat cu mâncare, într-un mall din Botoşani. Scena s-a petrecut sub ochii a zeci de martori care filmau

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captura video
Foto: Captura video

Un bătrân de 81 de ani a căzut ca secerat, sâmbătă după-amiază, în timp ce se afla la o masă în zona food-court din Uvertura Mall, Botoşani.

Potrivit datelor transmise de Monitorul de Botoşani, bătrânul s-a înecat cu o bucată de mâncare şi, până să primească ajutor de la ceilalţi oameni din jur, s-a sufocat.

Din câte se pare, zeci de martori filmau cu telefoanele mobile, în loc să-i acorde ajutor, sau stăteau la mese, unde au continuat să mănânce. 

La faţa locului a ajuns în scurt timp echipajul SMURD cu medic, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare imediat, chiar între mese. Bătrânul a fost resuscitat zeci de minute, după care medicii l-au luat şi transportat la Urgenţe, în speranţa că îl vor putea readuce la viaţă, deşi bătrânul nu avea puls. 

„Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Probabil a fost o asfixie mecanică, cu un bol alimentar. S-a făcut tot ce e omeneşte posibil, dar inima nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD, potrivit Monitorul de Botoşani.

Conform sursei citate, singura rudă a bătrânului, care se afla în oraş, era nepotul lui, care mâine ar fi trebuit să îşi serbeze majoratul. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite