Un bărbat suspect de COVID-19 a fugit din spital. Adus înapoi de poliţie acesta s-a plâns că investigatiile durează mult

Un bărbat suspect de COVID-19 a fugit din spital. Adus înapoi de poliţie acesta s-a plâns că investigatiile durează mult

Bărbatul era suspect COVID-19 FOTO botosaneanul.ro

Un bătrân de 82 de ani suspect de COVID-19  a fugit de la spital şi s-a plimbat  aproape o zi şi o noapte prin două localităţi. A fost găsit în cele din urmă de poliţişti şi adus la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul de 82 de ani este din localitatea Conceşti, o comună aflată în nordul extrem al judeţului Botoşani. Bătrânul a ajuns la Spitalul Judeţean ”Mavromati” din municipiul Botoşani joi seara fiind suspect de COVID-19. În timpul investigaţiilor, în jurul orei 22.00 bărbatul a plecat de la spital fără ştirea personalului medical. S-a întors acasă la Conceşti. A fost găsit abia a doua zi de poliţiştii plecaţi să-l caute. Botoşăneanul le-a spus poliţiştilor că a plecat de la spital fiindcă a fost nevoit să aştepte prea mult investigaţiile necesare. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: