Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce casa i-a luat foc. Tragedia s-a produs din cauza neglijenţei

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce casa i-a luat foc. Tragedia s-a produs din cauza neglijenţei

Casa botoşăneanul a ars ca o torţă FOTO botosaneanul.ro

Un botoşănean a ajuns în stare gravă la spital după ce a suferit arsuri cumplite la mâini şi cap. Casa i-a luat foc din cauza unei lumânări lăsate aprinse peste noapte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un puternic incendiu a izbucnit marţi seara în satul Chiţoveni, oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani. Casa unui localnic s-a aprins ca o torţă. 

În casă se afla doar un bărbat de 63 de ani care adormise cu o lumânare aprinsă în bucătărie. S-au aprins mai multe materiale inflamabile din încăpere şi focul a cuprins întreaga casă. 

Localnicul s-a trezit înconjurat de flăcări dar printr-o minune a reuşit să iasă din casă. Vecinii au chemat de urgenţă pompierii. 

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului şi au început stingerea focului care cuprinsese deja interiorul casei dar şi acoperişul. Localnicul care a scăpat ca prin urechile acului din incendiu s-a ales însă cu arsuri grave la mâini şi în zona capului. A fost transportat de urgenţă la spital. 

Vă recomandăm să citiţi şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările