Tânără reţinută după ce a intrat în curtea unei femei şi a dat foc maşinii fiului acesteia, din cauza unor probleme sentimentale

Tânără reţinută după ce a intrat în curtea unei femei 
şi a dat foc maşinii fiului acesteia, din cauza unor probleme 
sentimentale

O tânără în vârstă de 23 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Botoşani după ce a intrat în gospodăria unei femei şi a dat foc autoturismului fiului acesteia, din cauza unor neînţelegeri sentimentale pe care le avea cu bărbatul. Maşina a fost distrusă în totalitate, dar şi o parte din locuinţă a fost afectată de foc. După comiterea faptei, tânăra a încercat să fugă din ţară, fiind prinsă în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Botoşani, o tânără în vârstă de 23 de ani din comuna Dângeni a intrat, în noaptea de marţi spre miercuri, în curtea unei femei din satul Strahotin şi a incendiat cu intenţie autoturismul aparţinând fiului acesteia, pe fondul unor neînţelegeri sentimentale avute cu bărbatul.

În urma incendiului, maşina a fost distrusă în totalitate, totodată fiind afectată şi o parte a locuinţei, iar prejudiciul creat astfel se ridică la 35.000 de lei.

După comiterea faptei, tânăra de 23 de ani a plecat de acasă, cu intenţia de a fugi din ţară. Ea a fost prinsă de poliţişti în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru violare de domiciliu şi distrugere, fiind dusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţene Botoşani. Tânăra urmează să fie prezentată, joi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: