Sute de români prinşi că fură gaz şi curent. Folosesc instalaţii improvizate deosebit de periculoase

Sute de români prinşi că fură gaz şi curent. Folosesc instalaţii improvizate deosebit de periculoase

Sute de români au fost prinşi cu improvizaţii FOTO Adevărul

Zeci de botoşăneni au fost prinşi furând curent sau gaz din reţelele Delgaz Grid. Majoritatea aveau improvizaţii periculoase existând pericolul producerii incendiilor. La nivel naţional au fost înregistrate peste 900 de cazuri de furt de energie electrică sau gaze naturale, prejudiciul ridicându-se la câteva milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma controalelor efectuate de angajaţii Delgaz Grid în jur de 900 de români au fost prinşi furând energie electrica sau gaze naturale, din reţele. Prejudiciul estimat de companie se ridică la peste 6 milioane de lei. În judeţul Botoşani au fost înregistrate 75 de cazuri. 

Majoritatea la energie electrică. Instalaţiile improvizate prin care era furat curent sau gaz sunt deosebit de periculoase, majoritatea fiind deteriorate şi la un pas de a cauza incendii sau explozii. Toţi cei prinşi că fură din reţea s-au ales cu plângeri penale.


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările