Cum au ajuns sute de asistaţi social să prospere pe banii statului român jucând la păcănele şi pariuri sportive

Cum au ajuns sute de asistaţi social să prospere pe banii statului român jucând la păcănele şi pariuri sportive

Peste 200 de asistaţi social au băgat bani la păcănele FOTO ziare.com

Peste 200 de asistaţi social din judeţul Botoşani vor fi nevoiţi să dea banii înapoi la stat după ce au jucat la păcănele sau la pariuri sportive. Aceştia au folosit pomana statului pentru a câştiga sume mari de bani la jocurile de noroc, bani pe care nu i-au mai declarat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Sute de asistaţi social din judeţul Botoşani sunt jucători înfocaţi la păcănele sau pariuri sportive. Mai mult decât atât aceştia fac bani serioşi la jocurile de noroc. 

Inspectorii Curţii de Conturi dar şi ai AJPIS, agenţia care asigură acordarea ajutoarelor sociale, au depistat numai în municipiul Botoşani în jur de 250 de asistaţi social împătimiţi ai jocurilor de noroc dar care nu şi-au declarat veniturile. Aceştia au câştigat sume importante la păcănele sau pariuri sportive dar au continuat să încaseze şi ajutoare sociale. 

Unii dintre aceştia ar fi ”investit” banii primiţi de la stat în jocuri de noroc. Conform raportului Curţii de Conturi este vorba despre alocaţii oferite pentru susţinerea familiei dar şi de ajutoare pentru venitul minim garantat. O parte a asistaţilor aveau depozite bancare mai mari de 3000 de lei.  Aceştia vor trebui să dea înapoi banii primiţi de la stat.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: