Sumă record de bani găsită de poliţişti la contrabandiştii de ţigări. Câţi bani aveau în casă

Sumă record de bani găsită de poliţişti la contrabandiştii de ţigări. Câţi bani aveau în casă

Sumă uriaşă confiscată de Poliţişti FOTO Poliţia Română

Acţiune de amploare împotriva contrabandiştilor de ţigări din judeţul Botoşani. Poliţiştii de la Crimă Organizată şi cei de la Frontieră au confiscat peste 120.000 de euro după 32 de percheziţii. Au fost duse la audieri 25 de persoane bănuite de implicare în contrabandă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de la Crimă Organizată în colaborare cu Poliţiştii de Frontieră au desfăşurat o acţiune maraton, în nordul judeţului Botoşani, pentru prinderea unei reţele întregi de contrabandişti. Acţiunea a avut loc în localităţile din zona Darabaniului şi se referă la prinderea celor care sunt implicaţi în contrabanda cu ţigări, aduse din Ucraina. 

În cadrul acţiunii au avut loc 32 de percheziţii domiciliare. În urma acestora au fost confiscaţi peste 100.000 de euro dar şi 93.000 de lei, bani pe care anchetatori bănuiesc că provin din traficul de ţigări. 

Tot în urma percheziţiilor dar şi a acţiunilor anterioare au fost duse la audieri nu mai puţin de 25 de persoane bănuite că ar avea de-a face cu traficul de ţigări din Ucraina. În urma cercetărilor s-a constatat că la începutul anului o întreagă grupare de contrabandişti formată din 28 de persoane a adus cantităţi mari de ţigări din Ucraina şi le-ar fi distribuit pe piaţa neagră. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările